O nama
 

APS je osnovan 2004. godine kao član i serviser Slavia Capital Grupe. Tokom našeg 15- godišnjeg poslovanja uspeli smo da preuzmemo vodeću poziciju u 17 zemalja. Mi prvenstveno poslujemo na tržištima centralne i jugoistočne Evrope. Jezgro našeg poslovanja se bazira na tri stuba – upravljanje investicionim sredstvima, real estate i naplata potraživanja.

Mi pružamo kompletan asortiman portfolio operacija od servisiranja i upravljanja za treća lica, menadžment NPL portflija za institucionalne investitore kao i kupovinu čitavih NPL-ova. Trenutno upravljamo sa 88 NPL-a ukupne nominalne vrednosti od preko EUR 9 milijardi.

Naša kompanija to ne bi ostvarila bez najviših etičkih standarda. Ova vrednost je bila esencijalni i sastavni deo naše korporativne strategije od samog početka. Jednako važna vrednost za nas je kontinuitet. Dugoročna saradnja sa nacionalnim institucijama i nadnacionalnim regulatornim telima i bankama je ono što APS čini pouzdanim i stabilnim partnerom. Presudan deo priče o APS-u su takođe i ljudi koji rade za nas – oni su know-how baza koja je osnov APS grupe.

Istorijat

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga. Nastavljanjem pregledavanja prihvatate njihovu upotrebu. Više informacija use of cookies.