O nama
 

APS je osnovan 2004. godine kao član i serviser. Tokom našeg 19- godišnjeg poslovanja uspeli smo da preuzmemo vodeću poziciju u 15 zemalja. Mi prvenstveno poslujemo na tržištima centralne i jugoistočne Evrope. Jezgro našeg poslovanja se bazira na tri stuba – upravljanje investicionim sredstvima, real estate i naplata potraživanja.

Mi pružamo kompletan asortiman portfolio operacija od servisiranja i upravljanja za treća lica, menadžment NPL portflija za institucionalne investitore kao i kupovinu čitavih NPL-ova. Trenutno upravljamo sa 100 NPL-a ukupne nominalne vrednosti od preko EUR 11 milijardi.

Naša kompanija to ne bi ostvarila bez najviših etičkih standarda. Ova vrednost je bila esencijalni i sastavni deo naše korporativne strategije od samog početka. Jednako važna vrednost za nas je kontinuitet. Dugoročna saradnja sa nacionalnim institucijama i nadnacionalnim regulatornim telima i bankama je ono što APS čini pouzdanim i stabilnim partnerom. Presudan deo priče o APS-u su takođe i ljudi koji rade za nas – oni su know-how baza koja je osnov APS grupe.

Istorijat