Za investitore
 

Upravljanje i servisiranje

Mi smo vodeća kompanija za upravljanje i investiranje širom centralnog, istočnog i jugoistočnog evropskog regiona.
Mi pružamo kompletan asortiman portfolio operacija od servisiranja i upravljanja za treća lica do kupovine čitavih portfolija.

Mi upravljamo

Mi smo spremni da angažujemo našu infrastrukturu za naplatu potraživanja, od preko 300 stručnjaka za naplatu, da upravljaju portfolijima za dobrobit naših klijenata. Mi radimo za samostalne investitore kroz upravljanje kompletnim portfolijima, kao i za kompanije koje zahtevaju servisiranje trećih lica.

Strategije za naplatu potraživanja:

Možemo upravljati celokupnim potrebnim procesom naplate za institucionalne investitore i integrisati naše usluge u operacije klijenta.

Ekonomski izvještaji

show-more

Zaplena automobila

show-more

Restrukturiranje

show-more

Upravljanje hipotekama i naplata

show-more

Savetovanje o naplati

show-more

Naplata potraživanja

Naša infrastruktura nam omogućava efikasno upravljanje velikim brojem dugovanja pravnih i fizičkih lica. Spremni smo da servisiramo obezbeđena i neobezbeđena potraživanja.

Načini naplate potraživanja:

Naplata putem call centra

show-more

Naplata pravnim putem

show-more

Skip Tracing

show-more

Terenska naplata

show-more

Upravljanje investicijama

Mi smo iskusni NPL serviser sa preko 82 uspješno vođena portfolija. Bavimo se otkupom obezbeđenih i neobezbeđenih potraživanja prema fizičkim i pravnim licima uz mobilizaciju novčanih sredstava u iznosu od preko EUR 1 milijardu i otvoreni smo da razmotrimo uključivanje manjeg portfolija u naše trenutne poslovne aktivnosti u regionu.

Upravljamo cijelim životnim ciklusom investicije našeg klijenta, što uključuje nastanak i sticanje investicije, kao i fazu upravljanja.